Aanbieding!

Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S4 Zwart

 39,95  24,95

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De Otterbox Defender Case voor de Samsung Galaxy S4 is de definitie van bescherming. De case bestaat uit 4 lagen, waarbij elke laag een andere, beschermende functie biedt.

De eerste laag is een doorzichte laag, die puur bedoelt is om uw display kras- en barstvrij te houden.

De tweede laag van de Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S4 is een sterke case die ook weer van polycarbonaat. Deze laag beschermt tegen valschade en vormt de centrale bescherming van uw toestel.

De derde laag is een siliconen omhulsel dat schokken en stoten absorbeerd en een stevige grip biedt. Deze lagen vormen samen de case die tegen vrijwel alle vormen van schade bescherming biedt.

De laatste laag is een stevige rubberen case die om de andere case gaat. Deze case biedt nog eens een extra laag van bescherming en de mogelijkheid voor een riemclip.

Deze Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S4 is speciaal voor de Samsung Galaxy S4 ontworpen. Hierdoor past hij precies bij het toestel waardoor de bescherming nog beter kan worden toegepast. Ook zijn er strategische uitsparingen gemaakt zodat u tijdens het gebruik van de Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S4 niks hoeft in te leveren op het gebied van functionaliteit.