Aanbieding!

Jibi Boekhoesje Zwart voor Galaxy S5 Triple Protect

 9,95  5,95

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Deze Galaxy S5 GSM case uit Polyurethaan profiteert van het Triple Protect concept van Jibi. Dit unieke concept biedt een totale beveiliging voor elke Android smartphone of tablet.

Triple Protect beschermt de Galaxy S5 GSM op alle mogelijke manieren, van buiten en van binnen. Jibi zet hierbij drie verschillende soorten protectie in: case, screen protector en Panda softwarebeveiliging.
Deze Polyurethaan case in de kleur Zwart zorgt voor een uitstekende bescherming van het scherm én de behuizing van de Galaxy S5 GSM. De beschermcase zal de meeste stoten, schokken, krassen en vallen adequaat opvangen en het toestel behoeden voor beschadigingen. De zachte binnenzijde voorkomt dat het display beschadigd raakt. Daarbij blijven alle functies van het toestel normaal bedienbaar: de Jibi hoes laat alle ruimte vrij voor camera’s, knoppen en connectors.
Meeverpakt met deze case is een perfect passende screen protector die het display beschermt tegen krassen en vuil en bovendien een super transparante weergave biedt van het display zonder dat de optimale aanraakgevoeligheid aangetast wordt. Het aanbrengen van de screen protector is eenvoudig, zonder luchtbubbels.
Daarnaast levert Jibi bij elke case softwarebeveiliging van Panda mee. Panda Mobile Security zorgt ervoor dat de Galaxy S5 GSM gevrijwaard blijft van schadelijke virussen, malware, malafide apps en andere internet-bedreigingen. De Jibi Triple Protect verpakking bevat zich een kaartje met daarop een activatiecode om één jaar lang Panda Mobile Security voor één Android apparaat te verkrijgen. Deze software security omvat antivirus bescherming, SD-kaart scan, privacy controle, taakbeheer en antidiefstal.

Dankzij Triple Protect kan het Android toestel altijd en overal met een veilig gevoel worden gebruikt. Het mooie van dit alles is dat de prijs van dit Jibi Triple Protect product nog steeds uitermate concurrerend is. De drievoudige bescherming heeft géén prijsverhoging tot gevolg.